Milí naši budúci návštevníci, diváci, čitatelia. Je to neuveriteľné, ale pripravujeme už 3. ročník Festivalu na 4 sudoch, ktorý sa bude konať 12.9.2020 na námestí v Sološnici.

Náš festival je malou ale milou umeleckým akciou, ktorá si zachováva rodinnú atmosféru a celý jej program sa odohráva na sološnickom námestí. Aj to sú dôvody, pre ktoré sme sa ho rozhodli zorganizovať aj napriek celospoločenskej situácii spojenej s pandémiou. Samozrejme, s veľkým dôrazom na dodržanie všetkých potrebných hygienických opatrení.

Tento rok sme sa opäť snažili vytvoriť program pre celú rodinu. Uvidíte predstavenie pre deti od Divadla Veteš, zahrajú Vám Funny Fellows, podebatujeme s mladou hereckou hviezdou Dávidom Hartlom a opäť budete mať možnosť kvízovať, maľovať či bubnovať s lektormi zo školy Rytmika. Novinkou bude chillout stan, ktorý podporilo kníhkupectvo Martinus rôznymi zaujímavými knižnými novinkami a zároveň v ňom bude prebiehať swap kníh – dones knihu, zober novú! Veľmi sa tešíme aj z účasti stand-upu a debaty Pohni hlavou, ktorú vedú Tomáš Hudák a Jakub Gulík. Budú rozprávať o hoaxoch a kritickom myslení. Príde nám zahrať aj Braňo Jóbus s pánom bratom a nebude chýbať ani nová inscenácia Sološnických divadelníkov. Po zotmení si užijeme ohnivú šou a večer zakončíme kinom pod hviezdami.

Bude veľa workshopov – pre malých aj veľkých. Bude veľa dobrého jedla – napr. domáce slíže a fazuľová polievka, dolanské Vína z mlyna a dobrá káva. Na námestí sa zjaví veľké slamené bludisko a dievčatá aj dámy si budú môcť nechať zapliesť parádne vrkoče. A to nie je ani zďaleka všetko, ale necháme Vám zopár prekvapení, keď prídete. Vstupenky nepotrebujete, u nás je to všetko zadarmo.

Ak Vás náš program zaujal, najviac sa nám odvďačíte tým, že prídete a že budete informáciou o nás šíriť ďalej. Aby Vám nič neušlo, sledujte našu udalosť na facebooku aj profil na instagrame.

Tešíme sa na Vás!

Časový plán Festivalu na 4 sudoch

11:00 – 12:00 koncert Funny Fellows
12:00 – 12:30 predstavenie Žofka a Žofka
13:00 – 14:00 debata s Dávidom Hartlom
14:00 – 15:00 bubnovačka s Rytmikou na námestí
15:00 – 16:30 KVÍZ (vnútri KD)
15:30 – 16:00 predstavenie O psíčkovi a mačičke
16:30 – 17:30 Pohni hlavou! Stand-up o kritickom myslení
18:00 – 19:00 predstavenie Sološnických divadelníkov
19:30 – 20:30 koncert Braňa Jóbusa a Vrbovských víťazov
20:30 – 21:15 Ohňová show Drsňošou
21:30 kino pod hviezdami

Celodenný program

  • Martinus knižný chill-out stan (výmena kníh – prines svoju prečítanú a zober novú, úplne zadarmo alebo si požičaj novú knihu od kníhkupectva Martinus, pritom vytvor vlastné pexeso a relaxuj!)
  • Zapletanie vrkočov
  • Labyrint na námestí
  • Rozprávkové postavičky na chodúľoch
  • Vylepši si svoje staré tričko vlastnou grafikou vďaka linorytu! (prines svoje tričko so sebou)
  • Maliarsky workshop
  • Stánok plný spoločenských hier
  • Veľké vymaľovávanky na námestí
  • Tvorivé dielne
  • A ešte veľa iného

 


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota