Aktualizované (15:05): Hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/2 v katastri obce Gbely. Informuje Prezídium Hasičského a záchranného zboru.

Pri nehode došlo k zrážke kamióna s osobným motorovým vozidlom, pričom obe vozidlá skončili po náraze mimo vozovky. Následkom nehody jedna osoba svojim zraneniam na mieste podľahla a druhá osoba utrpela zranenia rôzneho rozsahu.

K tragickej zrážke medzi nákladným autom Volvo a osobným autom Toyota došlo na rovnom úseku cesty. Vodič na Toyote prešiel pri riadení auta do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Obe autá skončili po náraze mimo cesty.

“Vodič na osobnom aute utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Druhý vodič sa zranil ľahko a polícia u neho alkohol po nehode nezistila.” informuje Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Holíča a Skalice, ktorí usmrtenú osobu vyslobodili z havarovaného vozidla a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín.
Policajné hliadky v danom úseku cesty regulujú dopravu z Kútov cez mesto Gbely na Petrovu Ves až do Holíča. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

Dávajte si na cestách pozor!


.

BM: Ustekana sobota