Vzhľadom na súčasnú situáciu, kedy nie je možné organizovať hromadné podujatia a je potrebné dodržiavať všetky vládou nariadené opatrenia, sa vedenie súťaže rozhodlo neriskovať a prikloniť sa k novému, netradičnému konceptu súťaže. V poradí 5. ročník Miss Záhoria 2020 sa preto uskutoční v online prostredí.

Prvé spoločné stretnutie finalistiek sa uskutočnilo v utorok 6.10.2020 v priestoroch obchodného centra Bory Mall v Bratislave. Pre dievčatá bol pripravený náročný program v podobe fotenia profilových fotiek, natáčania predstavovacích video dokrútok, fotenia a natáčania dizajnérskych kúskov z dielne talentovanej návrhárky Lubici Cintulovej (Lusi Best) a natáčania fashion videí v spolupráci s obchodným centrom Bary Mall, ktoré trvalo do neskorých ranných hodín. Autorom stylingov, ktoré finalistky v rámci fashion videí predstavia a ktoré boli vyskladané podľa aktuálnych trendov je známy stylista Marián Hornyák.  Natáčanie fashion videí prebiehalo v prevádzkach Panta Rhei, Douglas, Mohito, Cinemax, či Mondieu a bolo súčasťou fashion kampane Október v znamení trendov, ktorej tvárou je minuloročná víťazka Miss Záhoria 2019, Saskia Ivičičová. Produkcie sa ujala úspešná reklamná agentúra This is Locco, o vizáž sa dievčatám tento rok postarali vizážistky Zuzana Ondrisková a Simona Škvarková (Annomissart Make up Artist) a tiež ambasádor parfumérie Douglas.

Už tradične sa do súťaže mohli prihlásiť dievčatá zo Záhoria vo veku od 18 do 26 rokov. Aj tento rok vybrala porota na základe zaslaných prihlášok a fotografií 9 krásnych finalistiek, ktoré Vám už čoskoro predstavíme prostredníctvom profilových fotografií a video dokrútok. Svoju Miss Sympatia si budete môcť zvoliť hlasovaním. Sledujte nás a buďte pri tom!

“Rada by som poďakovala spoločnosti GGE, ktorá je partnerom súťaže Miss Záhoria od samého začiatku a vďaka ich hlavnej finančnej podpore sa môže táto súťaž  uskutočniť aj v tomto nepriaznivom odobobí plnom obmezdení a nariadení.  Preto sme sa rozhodli, že tento ročník bude v online prostredí. Sledujte nás a buďte pri tom!”

riaditeľka súťaže Miss Záhoria Ing. Soňa Postová


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

Lakovanie a Pieskovanie