Na plošné testovanie na COVID-19 v Skalici vyčlenili 11 odberných miest. Informovalo o tom mesto na sociálnej sieti. Miesta nebudú kopírovať volebné okrsky.

ilustračné foto

Medzi miesta na testovanie zaradili mestský úrad, kultúrny dom, Štíbor, Františkánsky kláštor – základná umelecká škola, Orlovňa, telocvičňa strednej zdravotníckej školy, zimný štadión, letný štadión, staré kino, Základná škola Mallého a dopravné ihrisko.

Dopravné ihrisko je vyhradené ako exteriérové odberné miesto. “Viac ako polovica miest je v prípade priaznivého počasia vhodná taktiež na exteriérové využitie. Všetky odberné miesta boli posúdené odborníkmi a po zvážení sa vybrali veľké priestory s možnosťou vonkajšieho testovania,” informovalo mesto.

Najbližšie testovanie bude počas víkendu 31. októbra a 1. novembra podľa radnice od 8.00 h do 20.00 h s prestávkami od 12.00 h do 13.00 h a od 17.00 h do 17.30 h. Plošné testovanie v Skalici koordinuje okresný úrad.

Mesto doplnilo, že sa na testovanie prihlásilo dostatok administratívnych pracovníkov resp. dobrovoľníkov, záujem prejavilo 100 ľudí.


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

BM: Ustekana sobota