Nemusíte nikam chodiť, ak sa chcete výhodne poistiť. Najlacnejšie poistenie majetku, na cesty a tiež aj poistenie auta nájdete cez internet.

ilustračné foto bigstockphoto.com

Teraz nie je reč o zdĺhavom prehliadaní webových stránok poisťovní. Stačí, keď stavíte na online porovnanie cien poistenia. Šikovná kalkulačka pre výpočet poistenia vám po zadaní údajov vygeneruje všetky výhodné ponuky za pár sekúnd. Nielen, že takto rýchlo a spoľahlivo nájdete najlacnejšie poistenie, ale online ho aj uzatvoríte a tiež uhradíte poistné. Poistiť sa tak môžete za pár minút bez toho, aby ste museli ísť priamo do poisťovne alebo sa stretávať s poisťovacím maklérom.

Zostať doma sa oplatí

Nezáleží na tom, či hľadáte povinné zmluvné poistenie s výhodnou kombináciou pripoistení alebo havarijné poistenie za najlepšiu cenu. Ceny oboch typov poistenia auta si porovnáte online a poistíte vaše vozidlo za najlepšiu cenu. Ak sa chystáte na dovolenku, s cestovným poistením si tiež nemusíte lámať hlavu, pretože aj to môžete porovnať a dojednať cez internet. V neposlednom rade si najlacnejšie poistenie uzatvoríte aj pre váš dom, byt a tiež aj domácnosť. Najvýhodnejšiu poistku cez internet si môže nájsť každý klient, pretože kalkulačka pre výpočet cien generuje jednotlivé ponuky na základe údajov, ktoré vyplníte vo formulári. Zobrazené ceny v porovnaní sú konečné, neplatíte žiadne ďalšie poplatky navyše.

Na poistenie cez internet potrebujete len pár minút

Celý proces uzatvorenia poistenia online vám zaberie len chvíľu a netreba na to žiadne špeciálne znalosti. Stačí, keď si vopred nachystáte dôležité dokumenty alebo údaje:

  • Pri dojednaní PZP alebo havarijného poistenia si pripravte váš doklad totožnosti a technický preukaz.
  • V prípade, že poisťujete váš majetok, majte po ruke údaje o nehnuteľnosti.
  • Ak uzatvárate cestovné poistenie pre viac osôb, pripravte si dátum narodenia a ďalšie údaje každej osoby,na ktorú sa poistenie bude vzťahovať.

Na zdĺhavé a komplikované uzatvorenie poistenia môžete zabudnúť. Cez internet vybavíte všetko, čo potrebujete, a to za tú najvýhodnejšiu cenu.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota