V piatok (13.11.) v Bory Mall zasadla porota v zložení víťazka Miss Záhoria 2019 Saskia Ivičičová, fotografka Lenka Šebestová, marketingový riaditeľ Bory Mall Marián Hornyak a riaditeľka súťaže Miss Záhoria Soňa Postová.

Porota mala možnosť spoznať finalistky počas spoločného stretnutia v priestoroch OC Bory Mall, kde prebiehalo fotenie profilových fotografií, fotenie a natáčanie designerských kúskov z dielne návrhárky Lusi Best Fashion a natáčanie fashion videí v spolupráci s módnymi značkami, ktoré nájdete v OC Bory Mall.
porota Miss Záhoria 2020
Rozhodovanie nebolo vôbec jednoduché, nakoľko všetky finalistky boli krásne, prirodzené a so všetkými sa veľmi dobre spolupracovalo. Porota sa po dlhom zvážení zhodla na menách:
Miss Záhoria 2020 sa stala finalistka s číslom 3 Veronika Brunclíková, vek 22, Jablonica. Študentka prvého ročníka na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave, fakulta sociálnych vied, študijný program Komunikácia a marketing vo verejnej politike a verejnej správe.
I. Vicemiss Záhoria 2020 Frederika Šáchová, vek 24, Vrbové. Študentka magisterského štúdia na Trnavskej univerzite v odbore primárneho vzdelávania. Popri štúdiu pracuje na Základnej Umeleckej Škole, kde vedie tanečný krúžok pre deti.
II. Vicemiss Záhoria 2020 Valéria Šusterová, vek 18, Lozorno. Študuje na Obchodnej Akadémii v Bratislave.
Miss Bory Mall získala Skaličanka Natália Romanová, 19 rokov, študentka Vysokej školy sv. Alžbety v Bratislave. Natália získala v hlasovaní, ktoré prebiehalo na FB Bory Mall najviac lajkov.
Miss DOUGLAS získala Veronika Brunclíková, ktorá bola zvolená ambasádorom a vizážistom za spoločnosť.
V sobotu 14.11. 2020 o 24:00 hod. bolo ukončené hlasovanie o Miss Záhoria Sympatia 2020, ktoré prebiehalo na www.misszahoria.sk. Víťazkou sa stala finalistka, ktorá získala najvyšší počet hlasov.
Miss Záhoria Sympatia 2020 sa stala Kristína Karšayová vek 22, Rohožník. Pracuje ako zubná asistentka v súkromnej zubnej klinike v Bratislave.
Frederika Šáchová, Veronika Brunclíková, Valéria Šusterová, Kristína Karšayová
Rada by som v mene celého tímu pogratulovala víťazkám a zároveň poďakovala všetkým finalistkám Miss Záhoria 2020 za skvelú spoluprácu. Sme radi, že sa nám aj napriek nepriaznivej situácii podarilo piaty ročník zrealizovať. Vzhľadom na súčasnú situáciu, kedy nie je možné organizovať hromadné podujatia a je potrebné dodržiavať všetky vládou nariadené opatrenia, sme sa rozhodli neriskovať a prikloniť sa k novému, netradičnému konceptu súťaže. Piaty ročník súťaže Miss Záhoria 2020 sa uskutočnil v online prostredí. Tešíme sa na spoločné aktivity, ktoré nás čakajú v budúcom roku. Veríme, že nám to okolnosti dovolia.
Veľká vďaka patrí Generálnemu partnerovi Miss Záhoria GGE a.s, za ktorého finančnej podpory sa mohla súťaž uskutočniť. Vďaka patrí aj partnerom piateho ročníka súťaže – Bory Mall, Lenka Šebestová Photography, Adam Oliva, Zuzka Ondrisková, Simona Škvarková – Annomis Art, Cread Digital, La Catia, Lusi Best Fashion, Lucide handmade jewellery, Vinársto Habsburg. 
Soňa Postová, riaditeľka Miss Záhoria

.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota