Milí pátrači a pátračky, blahoželáme vám k splneniu poslednej úlohy našej súťaže. Fotografie z tretieho kola nájdete na našom fb.

So svojimi maskotmi ste prešli pekný kus sveta. Zaviedli ste ich na rôzne ulice Malaciek, Bratislavy, Gbelov, Veľkých Levár, Stupavy a Gajár, k historickým pamiatkam a na svoje obľúbené miesta. Ktoré to boli? 

Mnohí z vás sa dobre cítia pri betleheme, z ktorého sála atmosféra blížiacich sa Vianoc. Radi ste  doma aj na návšteve u starkých. Ďalší ste si zašli na ihrisko, kúpalisko, cvičisko pre psíkov alebo do prírody. Našli sa i takí, ktorých obľúbené miesto je v škole, alebo škôlke a dokonca i vo vlaku. 

Teší nás, že vás pátracia súťaž zaujala a že ste splnili všetky úlohy. A ako sme sľúbili, pre deti, ktoré sa zúčastnili dvoch, alebo všetkých troch kôl súťaže, máme pripravené pekné odmeny. 

Odmeny za pátranie budeme rozdávať  v januári /podľa aktuálnej epidemiologickej situácie/. O čase a spôsobe prevzatia odmien vás budeme informovať na našom Facebooku 11. 1. 2021.  


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota