Pozor, ide o recidivistu a môže byť nebezpečný! Trnavskí kriminalisti od včera intenzívne prehľadávajú miesta a pátrajú po 43-ročnom Róbertovi Herákovi.

 


V pondelok, 21. 12. mal na parkovisku v Hlohovci fyzicky napadnúť svoju bývalú družku. Na ženu zaútočil v aute a na sedadle spolujazdca ju niekoľko krát bodol nožom.

Žene spôsobil najmenej 10 bodno-rezných rán do oblasti krku, hrudníka a rúk. So zraneniami ju ešte vozil v aute, najskôr ju chcel nechať v lese, no nakoniec ju vyložil v areáli myjavskej nemocnice. Zranenej, 40-ročnej žene, poskytli pomoc zdravotníci v nemocnici.

Vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva PZ v Trnave vyšetruje útok na ženu ako obzvlášť závažný zločin vraždy za krízovej situácie, v štádiu pokusu. Mužovi môže hroziť trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Policajti vyhlásili po mužovi celoštátne pátranie. Róbert Herák sa zdržiava na neznámom mieste. Nie je vylúčené, že sa môže pohybovať najmä po západnom Slovensku. Naposledy používal osobné auto Škoda Octávia sedan s ev. číslom TT469 DF, striebornej metalízy. Ak ste muža videli, alebo poznáte miesto jeho súčasného pobytu, príp. poznáte osoby, s ktorými sa podozrivý muž kontaktuje, všetky informácie nám pomôžu na jeho rýchlejšie zadržanie.

Volať môžete na bezplatné číslo 158 alebo nám poslať súkromnú správu na fb sr – trnavský kraj. Ďakujeme!

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota