MOM (mobilné odberné miesto – antigénové testovanie na COVID-19) v Pálffyovskom kaštieli v Malackách bude kvôli enormnému záujmu ľudí o testovanie a zároveň výraznému zhoršeniu epidemiologickej situácie ponúkať tento víkend možnosť mimoriadneho testovania v cene 25 EUR na osobu.

V tieto dni zariadenie nepoberá žiadne dotácie, cena pokrýva nevyhnutné náklady spojené s kompletným materiálnym (vrátane certifikovaného vysokokvalitného testu) a personálnym zabezpečením víkendového testovania v čase 10:00-14:00 a 15:00-19:00.

“Ďakujeme za všetky milé slová a uznanie od tisícok pretestovaných ľudí v centrách, ktoré prevádzkuje naše zdravotnícke zariadenie Laser therapy, k.s. Robíme všetko, čo je v našich silách, miesto 250, takmer 500 ľudí denne pri bezplatnom testovaní na jedno centrum bez akejkoľvek odmeny naviac. Vyčerpaní, ale odhodlaní pomôcť komukoľvek, kto potrebuje certifikát, alebo len zdiagnostikovať pozitivitu kvôli ochrane blízkych.” informuje Lenka Kožuchová z odberného miesta v Malackách.

 


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota