V sobotu 13. februára budú v meste Senica otvorené štyri mestské mobilné odberné miesta (MOM) v Čáčove, Kunove, mestskej plavárni a centre voľného času. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová.

ilustračné foto

MOM budú fungovať od 8.00 do 20.00 h s prestávkami medzi 12.00 a 13.00 h a medzi 17.00 a 17.30 h. “Ide najmä o službu pre rodičov predškolákov a žiakov prvého stupňa základných škôl (ZŠ). Verdikt, či sa školy budú otvárať, môže padnúť už v piatok (12. 2.) na rokovaní mestského krízového štábu,” uviedla Moravcová.

Ako doplnila, opätovne je spustený registračný systém mesta na adrese rezervaciasenica.sk, pričom registrácia je vyhradená len pre obyvateľov s trvalým pobytom v meste Senica. “Pre občanov bez internetu, ktorí majú záujem o zaregistrovanie sa na presný čas, je zriadená telefonická linka 0917 828 611, ktorá bude k dispozícii v piatok v čase od 8.00 do 15.00 h,” informovala hovorkyňa mesta.

Pre bežné potreby antigénového testovania fungujú v Senici od 8. februára aj štyri trvalé mobilné odberné miesta v priestoroch denného centra, zimného štadióna, bývalého pohostinstva Desperado a v Arli pasáži. “Tri z nich berú záujemcov na základe objednávky cez štátny rezervačný systém korona.gov.sk, výnimkou je odberné miesto v Arli pasáži,” doplnila Moravcová.


.
Toto je čítané

Trnavská župa stavia v Senici novú telocvičňu

Stavba novej športovej haly pri župnej Strednej odbornej škole podnikania v remeslách…

BM: Ustekana sobota