Diva moderného country Vierka Šusteková vydáva svoj album SVETLO V NÁS, ktorý je jedinečným na Slovenskej hudobnej scéne.

S prehľadom ho môžeme  prirovnať k modernému americkému country v spolupráci s českým hudobníkom a spevákom Mišom Leichtom zo skupiny COP. S Míšom už spolupracovali na jednom z jeho projektov a po dlhšej odmlke sa rozhodli naspievať s Vierkou zopár dvojjazyčných duetov. A práve titulnou piesňou ich spoločného projektu je duet Svetlo v nás.  Texty a hudba sú z produkcie Vierky a gitaristu Petra Kavického. Na albume nájdete ako aj úplne novinky, tak i skladby, ktoré dostali nový hudobný šat z Vierkinej rannej tvorby. Hostia, ktorých si Vierka pozvala sú profesionálni hudobníci  ako basa Tamás Belicza, bicie, flauta a spev  Richard Banský, dobro Roman Ziaťko  a gitara, spev Peter Kavický. Hlavným hosťom je už spomínaný skvelý český hudobník a spevák Míša Leicht. Nájdete tu okrem toho aj dve skvelé Inštrumentálky, ktoré  majú naozaj drive   a nenechajú Vás sedieť na stoličke a tie sú z tvorby Petra Kavického.

Vierku môžete poznať z  predstavení interaktívneho divadla FIFO A VIERKA, v minulosti členka Záhoráckeho divadla, ďalej účinkovala ako herečka  v mnohých úspešných seriáloch Búrlivé víno, Rodinné prípady, Divoké kone, Susedské prípady a po novom Súdna sieň – nové prípady a mnohé ďalšie.

Web | Online predaj | Eshop


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota