Podľa informácií TV JOJ sa muž strelil do hlavy. Svoju manželku postrelil do oblasti hrudníka. Incident sa mal odohrať v piatok v neskorých večerných hodinách v obci Plavecký Štvrtok.

“Krátko pred polnocou sme prostredníctvom tiesňovej linky 158 prijali oznámenie o postrelenej žene a zastrelenom mužovi, ktorí sa mali nachádzať v jednom z rodinných domov v obci Plavecký Štvrtok.” informovala Záhorí.sk policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

Podľa doterajších informácií mal muž spôsobiť strelné zranenie žene a následne sa mal sám zastreliť. Žena bola so zraneniami prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Muž zraneniu na mieste podľahol.

“Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť na mieste prevzala bratislavská krajská kriminálka. Policajti na mieste v súčasnosti vykonávajú všetky potrebné prvotné a neopakovateľné procesné úkony. Okolnosti tohto prípadu sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania. Hneď ako to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať.” dodáva polícia.

V čase tragickej udalosti sa mal podľa TV JOJ v dome nachádzať aj ich syn.

Podľa informácií TV JOJ malo ísť o F.B., ktorý bol kľúčovým svedkom vo viacerých kauzách, ktoré momentálne vyšetruje polícia. F.B. spolupracoval s políciou. Bývalý exsiskár kooperoval s políciou v kauzách ako Judáš či Texasan.


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota