Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách majú za sebou rušný víkend, počas ktorého boli vyslaní k viacerým prípadom.


V nočných hodinách zo soboty na nedeľu (z 20.02. do 21.02.2021) boli hliadky PZ vyslané k požiaru do jedného z priemyselných areálov v obci Rohožník. Na mieste bolo zistené, že doposiaľ neznámi páchateľ spôsobil požiar na vonkajšom priestranstve, v dôsledku ktorého došlo k poškodeniu bágra zn. JCB, ako aj dvoch ťahačov zn. SCANIA a VOLVO. Požiarom bola spôsobená škoda v celkovej výške viac ako 26 tisíc €. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci.

V druhom prípade Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel na pozemok jedného z rodinných domov v Záhorskej Vsi. Tam odcudzil motocykel PIONIER zo cca. 70 rokov, rôzne predmety ako napr. krištáľovú súpravu pohárov, polievkovú súpravu, čerpadlo na vodu ako aj sošku Panny Márie o veľkosti približne 50cm. Páchateľ vošiel aj do podzemných priestorov rodinného domu, kde z 15 L demižónu odčerpal cca 5 L červeného vína! Touto krádežou bola spôsobená páchateľom škoda presahujúca 266 €. Poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Záhorí.sk informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 


.

BM: Ustekana sobota