Polícia pátra po dvojici tínedžerov, ktorí utiekli z resocializačného centra Road Tomky v okrese Senica. Zdenko Kraml odtiaľ utiekol 1. marca, Matúš Minarovjech ešte v septembri minulého roka. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

foto Polícia SR

Kraml vo veku 17 rokov je na úteku opakovane, predtým odišiel zo zariadenia pred Vianocami. Chlapec pochádza Holíča. “Je 175 centimetrov vysokej štíhlej postavy, má hnedé nakrátko ostrihané vlasy a modré oči. Na sebe mal v čase odchodu žltú mikinu s kapucňou bez potlače, tepláky tmavej farby a tenisky,” uviedla hovorkyňa.

Minarovjech vo veku 16 rokov je 163 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má blond vlasy, dlhé asi 15 centimetrov, hnedé oči. Z centra odišiel v mikine s kapucňou a teplákmi krémovej farby, obuté mal čierne tenisky. Podľa informácií, ktoré má polícia k dispozícii, by sa mohol zdržiavať v Bratislave a okolí.

“Ak niekto tínedžerov videl, pozná miesto ich súčasného pobytu, alebo pozná osoby, s ktorými sa pravidelne kontaktujú, nech nám všetky informácie oznámi na telefónne číslo 158 alebo nám pošle súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj,” doplnila Linkešová.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota