Mestský hokejový klub mládeže po absolvovaní letnej prípravy spustí tréningový proces už na ľade už v júli. Jeho súčasťou bude hokejový kemp v termíne od 12. júla 2021 do 16. júla 2021.

Všetkých účastníkov čaká zaujímavý program, v ktorom sa o tréningy postarajú aj zaujímavé osobnosti skalického hokeja, ako napríklad čestný prezident a bývalý majster sveta Žigmund Pálffy, hráč NHL Marián Studenič, hráč KHL Michal Čajkovský a veľa ďalších.

Na všetkých účastníkov na zimnom štadióne v Skalici čakajú dva suché tréningy denne (off ice), dva tréningy denne na ľade (on ice), zaujímavé prednášky na témy ako mentálny koučing, stravovanie hráčov a pod., tréningový dres pre každého účastníka kempu, každodenný stravovací servis, veľa zábavy a hier.

Využi aj TY jedinečnú možnosť a príď si s nami zatrénovať počas letných horúčav. Pre registráciu stačí zaslať email na kempmhkm@gmail.com s nasledovnými údajmi:

  • meno a priezvisko prihlasovaného dieťaťa
  • dátum narodenia
  • post (hráč/brankár)
  • výška dieťaťa (pre určenie vhodnej veľkosti dresu)

V prípade nejasnosti a otázok nás neváhaj kontaktovať na tel. čísle +421 911 265 081, alebo napíšte emial na kempmhkm@gmail.com.

Platba za kemp sa dá uskutočniť prevodom na účet: SK86 5600 0000 0026 3263 8001, do poznámky/správy pre prijímateľa treba napísať meno hráča/hráčky.

Úhradu kempu treba vykonať najneskôr do 20. júna. V prípade odhlásenia účastníka z kempu po 30. júne vám bude zaúčtovaný storno poplatok vo výške 50 eur.

.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota