V M&M Personal pomáhame fabrikám vyrábať špičkové produkty. Vieme, že sektor priemyslu stojí na miliónoch malých dielov, ktoré musia spĺňať stanovené štandardy kvality, ktoré my dokážeme zabezpečiť. Ak nastane niekde chyba, dokážeme ju opraviť, a najmä dokážeme predísť jej opakovaniu, vysvetľuje CEO spoločnosti Marek Ružička.

 

M&M Personal pomáha fabrikám vyrábať špičkové produkty od roku 2018

 Spoločnosť M&M Personal s.r.o. vznikla v roku 2018. V danom obore majú však dokopy viac ako 30 ročné skúsenosti z predchádzajúcich aktivít. Vedomosti a zručnosti denne aplikujú v oblasti rôznych systémov, procesov a audítorských činností. Okrem iného disponujú aj skúsenosťami zo spoluprác s OEM zákazníkmi. M&M Personal tvorí mladý a perspektívny tím, vďaka čomu dokážu každý deň napredovať, a tak meniť služby za spokojnosť svojich klientov.

 

M&M Personal na začiatku s jedným počítačom

Na prvom projekte začínali ako malá firma s jedným počítačom. Časom sa však vytrvalou, a usilovnou prácou dokázali vypracovať na profesionálny tím. Momentálne máme dve sídla na Slovensku a jedno v Českej republike, a vďaka našej flexibilite naše pôsobenie nepozná hranice,  tvrdí sales manager Martin Adam. V blízkej budúcnosti sa v M&M Personal pripravujú na otvorenie novej pobočky v Maďarsku. Okrem iného disponujú skladovými a sortovacími priestormi s profesionálnym tímom manažmentu.

Dnes sa primárne staráme o kvalitu dielov od kontrol plastových výliskov, cez medzioperačné kontroly, hybridných batérií a uhlíkových dielov dodávaných pre super športové autá a letecký priemysel, až po zváračské práce oceľových konštrukcií pre stavebné a poľnohospodárske stroje. Okrem reworkingu zabezpečujeme aj sorting, teda vstupnú, medzioperačnú a výstupnú kontrolu dielov a komponentov. Zabezpečujeme aj kontrolu a triedenie dielov od expedície cez výrobnú linku až po skladové zásoby. Naše portfólio služieb ponúka aj interim manažment, 3D merania a skladovanie tovaru. Expandujeme zároveň aj do Čiech, upresňuje CEO spoločnosti, Marek Ružička.

V roku 2021 vznikla nová sesterská spoločnosť M&M Personal PA (personálna agentúra), ktorá zabezpečuje operátorsképracovné pozície v rámci celého Slovenska. Naša vzájomná spolupráca je plná dlhoročných skúseností a perspektívy do budúcnosti. Filozofiou nášho tímu je vzájomná komunikácia a individuálny prístup ku každému, vysvetľuje HR manažérka Lucia Adamová.

Požiadavky našich klientov sú pre nás na prvom mieste, a preto kladieme dôraz na vzájomnú komunikáciu. V M&M Personal robíme veci kvalite, aj keď sa nikto nepozerá, pretože k práci pristupujeme zodpovedne, pretože vieme, že sa to dá aj inak. Férovo. Zodpovedne, dodáva Marek Ružička.

 

V prípade, ak hľadáte stabilnú a dlhodobú prácu, pridajte sa k nám

V M&M Personal máme voľné pracovné pozície a momentálne aj na našom Záhorí v mestách Malacky, Skalica alebo aj v Českej republike v meste Lačnov.
Kontakt: 
webová stránka | Facebook | Instagram | +421 948 450 300 

.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota