…v ktorej je kusisko trpezlivosti, precíznej práce, kumštu a umu. Predstavte si pizzu, ktorej cesto zreje do krásy 24 hodín. Nositeľom jej lahodnej chuti je domáca paradajková omáčka v bio kvalite či „bianca“ verzia základu zo smotany a talianskej ricotty.

Predstavte si pizzu, ktorú zdobí a dochucuje čerstvá zelenina od lokálnych dodávateľov. Pizzu, ktorej šťavnatosť obohacuje domáce bazalkové či pesto a jej parfumom sú bylinky vypestované vo vlastnej záhrade pizzerie. Originálne talianske salámy a syry k tomu…máte?

Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí

Vašim gastronomickým fantáziám sa nekladú takmer žiadne medze. Na chrumkavom, presne „tak akurát“ upečenom okrúhlom javisku, ktoré si podmanilo (nie len) maškrtné jazýčky Slovákov sa zakaždým odohrá dych vyrážajúce predstavenie, ktorého protagonistov si môžete vybrať podľa svojej chuti.

Cítite tú nezameniteľnú vôňu? Zbiehajú sa vám slinky na jazyku už len pri pomyslení na horúcu mozzarellu, cesto ľahučké ako pierko a nezabudnuteľné pohladenie paradajok a byliniek?

Síce neradi, no vítame vás späť v realite. Tá však nie je o nič menej lákavá, ako vaše predstavy. Talianska reštaurácia Pizza Pavone v Smrdákoch je miestom, ktoré jednoznačne stojí za vašu návštevu.

V slnečnom počasí si v prekrásnej záhrade ktorá je jej súčasťou môžete vychutnať svoj výber z jedálneho lístka priamo na piknikovej deke, kde vám talianske lahôdky donesú s láskou pripravené v piknikovom košíku.

Keď turecký sed nie je vašou obľúbenou disciplínou – posaďte sa na slnečnú priestrannú terasu reštarácie Pizza Pavone v Smrdákoch a vychutnajte si svoju pizzu, pastu či risotto z tých najkvalitnejších surovín tam.

Keď sme vás dostatočne navnadili a zatúžili ste „opáčiť“, vyskúšajte donášku, ktorá je súčasťou špičkového servisu Pizza Pavone a objednajte si svoju okrúhlu odmenu do Smrdák, okolitých obcí či Senice.

Aby bol váš zážitok kompletný a mali ste možnosť vychutnať si chvíle plné pohody a dobrého jedla, naplánujte si v peknom slnečnom počasí návštevu Smrdák a okrem pizze na vlastnej koži „ochutnajte“ aj účinky vzácnych prírodných zdrojov, ktoré sa preslávili svojimi účinkami naprieč celou Európou.

Pizzu, cestoviny či risotto z reštaurácie Pizza Pavone si môžete objednať počas otváracích hodín od stredy do nedele od 11:30 do 19:00 na tel. čísle 0902 961 098. Novinky ako i aktuálne menu nájdete aj na facebooku Pizza Pavone.


.