Skalickí policajti pátrajú po staršom mužovi, ktorý si zabudol 70 eur na pulte v predajni. Senickí kriminalisti zas hľadajú svedkyňu z predajne v Senici.

Polícia Skalica pátra

Minulý štvrtok, v dopoludňajších hodinách, bol muž nakupovať v kníhkupectve v skalickom obchodnom centre. Predavačka si, až po jeho odchode, všimla, že výdavok zostal ležať na pulte. Keď sa pán po peniaze niekoľko dní nevrátil, zavolala na políciu. Policajná hliadka si následne hotovosť prevzala.

Polícia vyzýva muža, aby sa čo najskôr prihlásil na Obvodnom oddelení v Skalici, a to osobne, telefonicky na číslo 034 66 44 333 alebo e-mailom na adresu oosi.skalica@minv.sk.

Polícia Senica pátra

Polícia prijala trestné oznámenie o neoprávnenom použití platobnej karty v Senici. Majiteľ karty ju, pri platení za svoj nákup, pravdepodobne zabudol na platobnom termináli. Predavačka si pri nahadzovaní ďalšieho nákupu kartu nevšimla a platbu z nej následne stiahlo aj za tento tovar. Policajti skutok riešia ako prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.

Pokiaľ ste ženu na fotkách spoznali, zavolajte na číslo 158, alebo nám napíšte správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj. Jej výpoveď je nevyhnutná.

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Zlatica Antalová


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

BM: Ustekana sobota