Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) bude od pondelka (24. 5.) poskytovať služby zákazníkom len v kontaktnom centre v Bratislave na Prešovskej ulici a v Pezinku. Zvyšné kontaktné centrá budú od tohto dátumu až do odvolania zatvorené. TASR o tom informoval hovorca vodárni Peter Podstupka.

BVS sa totiž ani po opakovaných pokusoch nepodarilo vyrokovať s majiteľom pôvodných priestorov kontaktných centier prijateľné podmienky, a preto musela tieto zmluvy vypovedať. Vodárne deklarujú, že intenzívne pracujú na príprave nových priestorov kontaktných centier, ktoré by mali byť v rovnakých mestách ako doteraz.

“Cieľom je nájsť modernejšie a dostupnejšie priestory. Vzhľadom na vzniknutú situáciu môžu zákazníci BVS využívať rovnaké spôsoby komunikácie ako počas posledných mesiacov, keď boli pre pandémiu zatvorené všetky kontaktné centrá,” spresnil Podstupka.

Od pondelka budú zavreté kontaktné centrá BVS v Bratislave – Lamači, Malackách, Skalici aj Senci. Zákazníkom z týchto lokalít BVS odporúča, aby využívali jej zákaznícky portál či telefonickú linku callcentra a v prípade potreby technických konzultácií a zákresov zasielali svoje požiadavky mailom na ovc@bvsas.sk.


.
Toto je čítané

Nominujte svoj obľúbený strom do súťaže Strom roka 2024

Už len pár dní má verejnosť na to, aby nominovala svoj obľúbený…

3D filamenty 2023