V stredu (26.5.) riešila polícia prípad podguráženého vodiča v okrese Malacky. Informuje o tom Polícia SR na sociálnych sieťach.

foto Polícia SR

Krátko pred 19.00 hod vošiel z doposiaľ presne nezistených príčin vodič vozidla Opel Astra v blízkosti križovatky ulíc Hlavná – námestie Sv. Kataríny v Lozorne do protismernej časti vozovky. Tam narazil do vozidla zn. Audi A5, ktoré prechádzalo týmto úsekom.

K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo. Vodičovi vozidla opel bola vykonanou dychovou skúškou nameraná hodnota 0,8 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,67 promile. Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Povereným príslušníkom Policajného zboru bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 30-ročnému Vladimerovi, občanovi Gruzínska. Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opakovane apeluje na vodičov motorových vozidiel, aby mali na pamäti že zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky predídu neželaným a tragickým následkom na cestách!


.

BM: Kralici