V rekreačnom stredisku Kunovská priehrada v Senici otvoria v sobotu 19. júna letnú sezónu prvým kultúrnym podujatím s názvom Vitaj leto. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Senica Tatiana Moravcová.

“Kultúrne podujatie sa začne o 14.00 h s vystúpením žiakov základnej umeleckej školy (ZUŠ), ktorí majú pre publikum nachystaný popový repertoár,” uviedla Moravcová.

Od 16.00 h bude ihrisko pri lodenici patriť divadlu Rád Červených Nosov a jeho náučnej revue pre deti Obrázky zo života hmyzu o tom, čo je a nie je správne. “O 18.00 h dostane priestor hudobná skupina Memories, hrajúca prevažne country a rock a po nej rock&roll v podaní kapely The Rockin’Balls,” doplnila hovorkyňa mesta.

Počas celého popoludnia sa o sprievodný program pre deti postarajú členovia Združenia saleziánskej mládeže Domka Senica. “Pre najmenších návštevníkov budú v areáli Kunovskej priehrady nachystané hravé a zábavné stanovištia, na ktorých budú deti spolu s rodičmi zbierať pečiatky. Nebudú chýbať obľúbené rozprávkové postavičky,” informovala Moravcová.

Podujatie organizuje Mestské kultúrne stredisko Senica, ktoré je príspevkovou organizáciou mesta, za rešpektovania a dodržiavania stále platných pandemických opatrení v spolupráci s Rekreačnými službami mesta Senica, ZUŠ Senica a Domka Senica.


.

BM: Festival Záhrad