Dobrovoľníci z oz. Senica 2.0 sadili stromčeky, zbierali odpadky a teraz chystajú podujatia na leto. Prvým a najväčším bude už piaty ročník amatérskeho adrenalínového preteku Hecni sa, ktorý ako hovoria je pre všetkých.

Teda od 16 rokov vyššie, aby sme boli presní. Po minuloročnom úspechu individuálneho behu počas celého mesiaca sa rozhodli, že túto možnosť nechajú aj tento rok: „Minulý rok mala táto varianta veľký úspech. Ľudia si pochvaľovali, že si to mohli zabehnúť, kedy oni chceli, nemuseli sa ponáhľať a dobre sa na prekážkach bavili a fotili. Preto sme nechali aj túto možnosť.“ Ozrejmil organizátor preteku Marek Štítny. Individuálne si môžete ísť pretek zabehnúť od 26. júna do 11. júla 2021. Každý pretekár dostane tričko, medailu a po novom aj čelenku.

Ale kto chce zažiť atmosféru pravého Hecni sa, tak sa musí zaregistrovať na Veľké Hecni sa, ktoré sa uskutoční v sobotu 3. júla. Pripravená bude 5 km trať s 20 prekážkami.  Okrem spomínaného trička, medaily a čelenky bude po preteku pripravené aj občerstvenie – guláš, pivo, kofola. S nápojom v ruke si môžete posedieť v Chill zóne na Tulivakoch.


Na Veľké Hecni sa sa môžu registrovať jednotlivci aj 4-členné tímy. Všetky zúčastnené tímy budú zaradené do žrebovania o auto Hyundai Kona na víkend, ktoré venovala spoločnosť Hílek a spol., a. s..

Štartovné na oba varianty preteku je 20 EUR a registrovať sa môžete na www.hecnisa.sk.

Hecnite sa, zoberte kamošky, kamošov, kolegov a poďte si s nami užiť super deň.“ pozýva Marek Štítny.

 

 


.
Toto je čítané

Separ v Kútoch chytí mikrofón a odpáli strop! Ostáva posledných sto lístkov

Do Kútov sa po 11 rokoch vráti Separ. Koncert odohraje v Cuga…

BM: Ustekana sobota