Už tento víkend (26. – 27.6.) sa uskutoční podujatie Skalica Food & Beer Fest. Festival dobrého jedla a pitia sa uskutoční v priestoroch skalického lesoparku Hájek za dodržania aktuálnych protipandemických opatrení. Organizátor podujatia a Mesto Skalica, ako spoluorganizátor lákajú na zaujímave gastronomické špeciality.

Počas podujatia si budete môcť vychutnať zaujímavé špeciality. Medzi predajcami nájdete najlepších varičov halušiek na Slovensku “Majstrov haluškárov”. Z domácej kuchyne nebude chýbať ani “Dobroty na kolesách” u ktorých si vychutnáte domáce plnené gule podľa svojich predstáv. Prídu aj originálne podpecníky, či originálne langošky a langošišky.  Zo zahraničných jedál nebude chýbať sushi od nováčikov z Gbelov, či teriyaki a kebab. Priamo pred vami sa bude pripravovať “pečené prasiatko”  či  hamburger od Burger town.V sladkom oddelení si nájdete originál choco kebab či talianskú zmrzlinu robenú z ovocia priamo pred vašími očami a k tomu sa pridá veľa ďalších.

Rozmanitá bude i ponuka pív. Vychutnať si môžete pivá od malých pivovarov ako Kaltenecker, Jarošov, Lobkowicz, Pernšejn, Kamenice, Svijany, Polička, Dudák, Bernard a pod. V chill zóne nebude chýbať ani stánok s miešaními nápojami od Budiš a víno stánok od vinárstva Habsburg.

Prídite si užiť víkend 26. – 27. júna na prvý ročník Skalica food and beer fest v priestoroch skalického hájku.


.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota