Cibula Fest Limit 2021 nebude, pochoval ho kultúrny Covid automat, ktorý aktuálne hlási pre Skalicu oranžovú farbu. Hromadné podujatia na státie s maximálne 100 ľudmi.

Festival má termín 16. – 17. 7. a je predpoklad, že v tomto čase bude okres Skalica v žltej farbe s maximálnym počtom 250 učastníkom.
S ľútosťou vám oznamujeme, že CIBULA FEST LIMIT 2021 na základe skvelého Covid automatu pre kultúru musíme zrušiť. Takže budeme znova vracať vstupné a počítať nemalé finančné straty už niekoľkýkrát.” informujú organizátori na svojom facebookovom profile
Snahou bolo presunúť festival na Moravu do mesta Hodonín, kde sa môže podujatí zúčastniť až 5000 návštevníkov. Pre krátkosť času sa však tento zámer nepodarilo naplniť. Organizátori nevylučujú, že v roku 2022 sa zrodí česká sestra Cibula Festu.
„Snažili sme sa zo všetkých síl uskutočniť aspoň limitovanú verziu Cibula Festu 2021, no, ako všetci vidia, je nad naše sily bojovať s nastaveným systémom.” dodávajú organizátori Cibulafestu.
Vstupenky na Cibula Fest Limit 2021 budú refundované na rovnakom predajnom mieste, kde ste ich zakúpili. Tým, ktorí si zamenili pôvodné vstupenky 2020 za niektorý deň na 2021, budú vstupenky zamenené späť na rok 2022 na všetky dni.
Ostatné všetky pôvodné vstupenky z roku 2020 stále zostávajú v platnosti na všetky dni Cibula Festu 2022.

.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota