Hokej v Skalici sa dožíva svojho 85. výročia. Založenie profesionálneho ľadového hokeja v Skalici sa dátuje k roku 1936. V minulosti Skalica fungovala aj v extralige. Aktuálne pôsobí v Slovenskej hokejovej lige, druhej najvyššej hokejovej súťaži pod Slovenským zväzom ľadového hokeja.

85. výročie Skaličania oslávia. Predstavili logo, ktoré bude súčasťou klubu po celú hokejovú sezónu 2021/2022. “Logo je výsledok dlhých hodín práce a diskusií s marketingom klubu a klubovým grafikom. Na začiatku bolo niekoľko verzií, vybrali sme jednu a tú sme dotiahli do finálnej podoby,” zhodnotil prácu na logu prezident klubu Miroslav Lipovský.

V logu nájdete viacej spojitostí s hokejom. V strede je logo HK Skalica, ukončenia stuhy symbolizujú čepel hokejky, identické s hokejkami na dresoch a logu SZĽH.  V osmičke sa nachádzajú kruhy z ľadovej plochy. Skaličania k oslavám plánujú viaceré aktivity pre fanúšikov, medzi nimi by sa mal nachádzať hokejový seriál, špeciálne dresy s novým logom výročia či zápas k výročiu založenia klubu.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota