Stalo sa už pravidlom, že internetový provider RS Computer pravidelne na Záhorí bezplatne zvyšuje svojim zákazníkom rýchlosť. Aktuálne k zvýšeniu rýchlosti ponúka aj televízne služby cez DVB-T, satelit alebo IPTV.

 

Rýchlosť OPTIKY vzduchom
Opäť prišlo k bezplatnému navýšeniu rýchlostí u všetkých tarifoch aj pre existujúcich zákazníkov. Postupné zvyšovanie rýchlostí bude pokračovať aj v nasledujúcom období a rýchlosť optického internetu bude môcť využívať väčšina zákazníkov. Už dnes je táto rýchlosť v ponuke od Tarifu 32M. A to všetko neobmedzene, bez viazanosti a len s trojmesačnou výpovednou lehotou.

 

  • ceny sú uvedené s DPH
  • aktivačný poplatok bytovky 30 €
  • aktivačný poplatok domácnosti bez WiFi routera 30 €
  • aktivačný poplatok domácnosti s WiFi routerom 50 €
  • viazanosť na dobu neurčitú s 3-⁠mesačnou výpovednou lehotou
  • verní zákazníci (nad 5 rokov) nárok na nový WiFi router zadarmo, ktorý zostáva majetkom spoločnosti R&S Computer s.r.o.

 

Ponuka televízie DVB-T > Satelit > IPTV
Užívajte si 150 TV staníc, vrátane 7 dní spätného prehrávania a až 120 hodín osobných nahrávok. Technici RS Computer vám navrhnú najlepšie riešenie sledovania televízie a to už od 6 € za mesiac. V ponuke je terestriálna DVB-T, satelitná alebo IPTV televízia.

WiFi pripojenie v ôsmych obciach na Záhorí
Spoločnosť R&S Computer, s.r.o. ponúka spoľahlivé pripojenie na Záhorí technológiou wifi už od roku 2006. Dbá na maximálnu spoľahlivosť zákazníkov a neustále skvalitňujeme internetové pripojenie. Vďaka internetu od RS Computer surfujete neobmedzene bez viazanosti a len s trojmesačnou výpovednou lehotou.

 

Objednávky: 0908 583 514


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota