Michal Ružička zostáva hlavným trenérom seniorského hokejového tímu HK Skalica. Povedie ju v sezóne 2021/2022 Slovenskej hokejovej ligy a takisto počas Slovenského pohára. Jeho asistentami budú Milan Klement a Michal Holaza.

Ružička je u seniorského tímu od samého začiatku. S Petrom Oremusom doviedol Skalicu ako nováčika prvej ligy do finále, o rok úspech zopakoval už sám. V minulom roku ho nahradil Jaroslav Crlík. Ten však po sérii nepresvedčivých výsledkov skončil a za kormidlo sa púäť vráil Michal Ružička.

Tridsaťdeväť ročný tréner sa na prácu a výzvu teší. Poslanie nášho tímu je jasné, vrátiť Skalicu na horné priečky prvej ligy, tam kam patrí. Vždy sme si však dávali postupné ciele a nebude to inak ani v tejto sezóne” zhodnotil poslanie tímu hlavný tréner. Pred začiatkom Slovenskej hokejovej ligy čaká Skalicu aj boj v Slovenskom pohári. Ten začína už v auguste. “V najbližších dňoch sa stretne celý tím a začneme tvrdo makať. Úvodná skladna tímu má v sebe potenciál, len ho musíme zosúladiť, aby to fungovalo aj na ľade.”


.

BM: Ustekana sobota