HK Skalica pred týždňom zverejnila mená trenérskej zostavy pre novú sezónu. Teraz predstavila tri mená – dve útočné opory a meno jedného z brankárov.

Dres Skalice si oblečie i miláčik tribún Michal Šátek. Ten sa do Skalice vrátil minulú sezónu po dlhom pôsobení v zahraničí. “Pár dní po sezóne sme si sadli s vedením klubu a dohodli sa. Zo strany klubu bol záujem, aby som pôsobil v skalických senioroch, z mojej strany bol záujem pôsobiť v rodnom meste,” hovorí Šátek. Kapitán z minulej sezóny odohral 38 zápasov v ktorých stretlil 12 gólov a pripísal si 18 asistencií. “Máme jedného z najkvlitnejších trenérov v lige. V tíme budeme chcieť určite dosiahnuť úspech pre Skalicu,” uzatvára miláčik tribún.

Nezmenená zostáva pozícia sekundárneho brankára. 20-ročný Dávid Borák s výkonami v minulej sezóne presvedčil vedenie pre ďalšie pôsobenie. “Miesto v A-tíme som si tvrdo vybojoval. V Skalici pôsobím od kadetov od sezóny, kedy Skalica začala pôsobiť v prvej lige. Vždy bol môj sen pôsobiť v skalickom seniorskom tíme. Verím, že nádeje vkladané zo strany klubu nezklamem, práve naopak chcem byť pozitívnym prínosom pre celý tím,” vyjadril sa Borák.

Šancu vyskúšať si seniorský hokej mal v minulej sezóne aj Kristián Včelka. Ten sa rýchlo zapracoval do tímu a patril medzi veľmi produktívnych hráčov. “Skalicu som vždy sledoval. Tešil som sa, že si za ňu môžem zahrať. Ešte viac ma teší, že klub bol s mojím fungovním spokojný a dostal som príležitosť pokračovať. V celom skalickom klube vládne priatelská atmosféra a už teraz sa teším na zápasový kolotoč,” hovorí Včelka.


.
Toto je čítané

Malacky: Ako sa správať na cyklotrasách a kto má kedy prednosť

Počas uplynulých mesiacov sa v Malackách sprístupnilo viacero nových úsekov cyklotrás. Tie…

BM: Ustekana sobota