Prácu lekárov a zdravotných sestier si mesto Skalica váži a ako poďakovanie za ich profesionalitu, zodpovednosť, veľkú dávku trpezlivosti a ľudský prístup sa ich rozhodlo oceniť. Pri tejto príležitosti sa uskutočnilo stretnutie zdravotníkov s primátorkou mesta Annou Miernou a jej zástupkyňou Veronikou Buc na radnici a slávnostný zápis vybraných zdravotníkov z Fakultnej nemocnice AGEL Skalica do Pamätnej knihy mesta Skalica.

Počas pandémie boli nároky na výkony zdravotníkov v zariadeniach hospodárskej mobilizácie mimoriadne vysoké a pacienti prejavovali väčšiu mieru porozumenia, empatie a ocenenia smerom k personálu skalickej nemocnice. Pochvaly a poďakovania na adresu zdravotníkov, ktorí sa podieľali na záchrane zdravia občanov skalicko-senického regiónu, prichádzali častejšie a boli oveľa osobnejšie.

Náročná a obetavá práca zdravotníkov počas pandémie v prospech záchrany ochrany zdravia a ľudského života neunikla ani pozornosti mesta Skalica. Personál Oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny sa zapísal do pamätnej knihy mesta Skalica počas slávnostného obradu, ktorý sa uskutočnil tento týždeň v obradnej miestnosti skalickej radnice.

„Uvedomujem si, že takúto verejnú poctu by si zaslúžili mnohí naši zdravotníci, ale ide o symbolický akt, aby sme spoločne s mestom nasmerovali pozornosť verejnosti na osobnosti posledného roka. Personál oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny a záchrannej zdravotnej služby našej nemocnice si bezpochyby toto ocenenie zaslúži,“ vyjadril sa k verejnej pocte riaditeľ Fakultnej nemocnice AGEL Skalica MUDr. Jakub Rybár.

Záhorí.sk informovala hovorkyňa skupiny AGEL SK Martina Pavliková


.
Toto je čítané

Speváčka LARA MORR vydala novú pieseň S Tebou

S hudobnou novinkou v tomto roku prichádza charizmatická speváčka pochádzajúca z Gbiel,…

BM: Ustekana sobota