Po predstavení trenerského zostupenia Ružička, Klement, Holaza hokejový klub zo Skalice zverejnil mená prvých troch mien. K nim sa pridáva produktívny odchovanec, najproduktívnejší hráč Skalice v posledných dvoch sezónach a obranca s extraligovými skúsenosťami.

Súčasťou zostavy Skalice bude i mladý a nádejný útočník Richard Nemec. “V minulom roku som dostal veľkú možnosť byť aktívnou súčasťou seniorského hokeja v Skalici aj vďaka pandemickej situácii ktorá neumožnovala aktívne hrať mládežnícke kategórie. Príležitosti zahrať si za A-tím som mal aj v minulosti. Ide však o moju prvú profesionálnu zmluvu z ktorej sa veľmi teším.  Kedykoľvek som pripravený pomôcť aj juniorom aby sa v extralige juniorov zaradili medzi tímy v hornej časti tabuľky.”

V drese kráľovskej hokejovej Skalice zostáva obránca Peter Horváth. “Rozhodnutie bolo rýchle. Ihneď ako prišla ponuka, nemal som nad čím váhať. V Skalici je vždy príjemná partia a najmä podmienky, ktoré nenájdete v polovici extraligových klubov,” zhodnotil svoje dôvod pokračovania 27-ročný obránca.

Bez váhaní to bolo aj v prípade najproduktívnejšieho hráča minulých sezón – Daniela Štumpfa. “Ponúk bolo veľa a zaujímavých. Ja však som rozhodnutý, že ak mám ešte hrať hokej tak jedine za  Skalicu. Musel som si to však zosúladiť s mojou druhou prácou.”  Štumpf v minulých troch sezónach nazbieral 154 bodov a dve sezóny po sebe bol najproduktívnejším hráčom Skalice.“V tejto sezóne sa musíme vrátiť tam, kam patríme a to na horné priečky. Minulá sezóna nám nevyšla a uvedomujeme si, že to musíme napraviť.


.

BM: Kralici