Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na št. ceste II/500 v katastri obce Štefanov, okres Senica v smere z Dojča pred odbočkou na Borský Mikuláš.

18:00 – aktualizované o vyjadrenie hovorkyňe policajného zboru: Polícia so záchrannými zložkami zasahujú pri vážnej nehode osobného auta Škoda Fabia, v ktorom sedela Trnavčanka s tromi maloletými deťmi. Z doposiaľ nezistených príčin došlo v úseku cesty smerom na Šaštín Stráže, ktorý je vyznačený plnou čiarou, k zrážke medzi autom a kamiónom. Vodička a 9 ročná dcéra, ktorá sedela na prednom sedadle spolujazdca, utrpeli obe veľmi vážne zranenia a boli z miesta nehody letecky transportované do nemocnice. Matka, žiaľ vážnym zraneniam pri prevoze podľahla.  Ďalšie dve deti, vo veku 7 a 6 rokov, ktoré sedeli vzadu v autosedačkách, sa zranili ľahšie. Jedno z detí nebolo príbuzným ženy.

Pôvodná správa od hasičského a záchranného zboru: Pri nehode došlo k zrážke osobného automobilu s kamiónom, pričom vo vozidle sa v tom čase náchadzali štyria účastníci (z toho 3 maloleté osoby). Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru.

Aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek jedna osoba svojim zraneniam na mieste podľahla, tri maloleté osoby boli vrtuľníkmi VZZS a sanitkou ZZS transportované do nemocnice. Na mieste udalosti zasahujú hasiči zo Senice a z Kútov. Štátna cesta je momentálne uzavretá.

Správu budeme aktualizovať


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota