Ďalšími hráčmi do kádra HK Skalica sú Martin Hujsa, Ondrej Janík a David Jaša.

Po návrate z francúzskej druhej ligy to bude pre odchovanca Senice – Ondreja Janíka už piata sezóna v drese kráľovskej Skalice. “Rozhodovanie nebolo ťažké. Pre nás, čo sme tu boli aj minulú sezónu to bude taký reparát poslednej sezóny. V tíme je cítiť silná chuť vrátiť Skalicu na popredné priečky. Spravíme pre to maximum.”

Viac ako tisíc bodov vo svojej kariére má na účte skalický Jágr – Martin Hujsa. Ten sa rozhodol pokračovať v aktívnej hokejovej kariére aj v novej sezóne. “Ja sa stále nepripravujem skončiť s aktívnou hráčskou kariérou. Myslím si, že viem ešte pre tím niečo na odovzdať, či už na ľade alebo v kabíne. Tím je pre mna v posledných rokoch jasná volba – Skalica.”

Plocha draka Knihy.Zahori

 Skalický dres si bude nabližšiu sezónu obliekať aj David Jaša. Ten sa koncom minulej sezóny vrátil na Záhorie z neďalekej Trnavy, kde patril medzi najproduktívnejších hráčov tímu. “Vyskúšal som v minulých sezónach aj iné kluby, ale vždy ma to zavialo domov do Skalice. Teraz už som mal jasno, ak hokej tak ten skalický. Po minulej sezóne musíme opäť potešiť fanúšikov svojou hrou.”


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota