Vedenie klubu oznámilo ďalšie tri mená hráčov, ktorí budú počas nasledujúcej sezóny obliekať skalický dres.

Nováčikom v kabíne seniorov je 22-ročný útočník Ondrej Šišolák. Rodák zo Senice reprezentoval Slovensko na Majstrovstvách sveta U16, v HC Sparta Praha bol najproduktívnejším hráčom aj najlepším strelcom v dorasteneckej kategórii. “Po mojom príchode zo Švédska som pomaly trénoval v Skalici, kde si ma všimli z vedenia klubu a oslovili ma s ponukou hrať za Skalicu. Potešila ma táto ponuka a bez váhania som ju prijal.”

Ďalším členom tímu pre sezónu 2021/2022 sa stal Ondrej Šmach. Ten nastupoval za Skalicu už počas obdobia, kedy pôsobila v najvyššej súťaži. V roku 2016 sa stal vicemajstrom Slovenska s Banskou Bystricou, vo svojej zbierke má bronzovú medailu z majstrovstiev sveta do 18 a 20 rokov. “Skalica mi je veľmi blízka a vždy som sa cítil ako doma. Verím, že naša hra bude robiť fanúškom radosť celú sezónu.”

Záhorácke rádio 2024 01

Další rodák zo Skalice – Patrik Janáč prvýkrát okúsil kvality seniorského hokeja pri debute tímu v prvej lige v priebehu ročníka 2016/17. V nasledujúcich dvoch sezónach sa zaradil medzi streleckých lídrov Záhorákov. Janáč teraz hlási návrat do domáceho klubu.

Skalica má aktuálne predstavených 12 hráčov, jedného brankára (David Borák) ôsmych útočníkov (Martin Hujsa, Daniel Štumpf, Michal Šátek, David Jaša, Patrik Janáč, Kristián Včelka, Richard Nemec, Ondrej Šišolák) a troch obráncov (Peter Horváth, Ondrej Janík, Ondřej Šmach). V najbližších dňoch odohrajú prípravné zápasy proti HC Slovan Bratislava o ktorých vás budeme informovať.


.
Toto je čítané

Squash: Skalickí Barbari víťazmi základnej časti 2. ligy

Posledné kolo 2. squashovej ligy sa konalo v Skalici. Barbari si počas…

BM: Ustekana sobota