Slovenský futbalový reprezentant a rodák z Malaciek Samuel Mráz má nový angažmán. 24-ročný útočník prestúpil v rámci Talianska z Empoli do tímu nováčika uplynulej sezóny Serie A Spezia Calcio.

Mráza do veľkého futbalu vystrelila koruna kráľa strelcov v sezóne 2017/2018 v drese MŠK Žilina. Potom prestúpil do Empoli, v najvyššej súťaži však strelil len jediný gól a klub ho poslal na hosťovania do Crotone, dánskeho Bröndby a naposledy do poľského klubu Zaglebie Lubin. Od aktuálnej sezóny by sme ho opäť mali vídavať v súbojoch proti Interu, AS Rím či Juventusu. So Speziou Calcio podpísal trojročný kontrakt.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Budem sa chcieť čo najskôr adaptovať v klube. S hráčmi i ostatnými ľuďmi. Aj preto som sa rozhodol pre prestup, pretože by som chcel stráviť v jednom klube dlhší čas a nechodiť stále po hosťovaniach. Vždy som mal totiž krátky čas na spoznanie nové prostredia. Takže dúfam, že teraz to už bude iné.

Preto sa budem snažiť na sebe tvrdo pracovať, aby som dostával čo najviac príležitostí a mužstvu pomáhal zbierať body. Chcem, aby mi každá jedna príležitosť dala niečo do kariéry a posunula ma ďalej. Chcel by som znovu napredovať, tak verím, že sa mi to v Spezii podarí.” povedal Samuel v rozhovore pre Šport.sk.

-mb- (Malacky.sk), Šport.sk, vs

.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota