V piatok (13.8.) spustili registráciu pre záujemcov o účasť na podujatiach v súvislosti s návštevou pápeža Františka. Informoval o tom bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský.

Po vyplnení formulára na webovej stránke navstevapapeza.sk by mali záujemcovia dostať vstupenku. Všetci účastníci musia byť plne zaočkovaní, takže ich zaočkovanosť ešte skontroluje Národné centrum zdravotníckych informácií. Čo sa týka detí do 12 rokov, rodičia ich môžu taktiež registrovať a na podujatiach budú mať vyhradené sektory.

15. septembra 2021 o 10:00 /Šaštín
Svätá Omša, ktorú bude sláviť Svätý Otec František spolu s prítomnými kardinálmi, biskupmi a kňazmi na voľnom priestranstve v Šaštíne.

Miesta v sektoroch treba zaujať najneskôr do 8.00. Následne budú uzavreté príjazdové aj prístupové ceste, takže sa viac nebude možné dostať do areálu.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Dokumenty potrebné k vstupu na podujatie:

  • Občiansky preukaz
  • Green pass – potvrdenie o zaočkovaní dvoma dávkami (doporučujeme mať so sebou vytlačený QR kód 2/2 dávky
  • QR kód, ktorý ste obdržali pri registrácie na podujatie v registračnom systéme.

 

Vstup na podujatie

  • Kontrolné body pre vstup na podujatie sa otvárajú od 18.00 hod. 14.9.2021.
  • Kontrolné body budú vyznačené na mapke areálu
  • Uzatvorenie príjazdových ciest na podujatie je v čase od 8.00 hod. 15.9.2021
  • Uzatvorenie vstupov na kontrolných bodoch je v čase od 8.00 hod. 15.9.2021

 

Ako prebieha kontrola, čo si nachystať?

Kontrola očkovania (vytlačený dokument, ktorý dostanete z registrácie s QR kódom + občiansky preukaz) => nasleduje kontrola QR kódu pre vstup do sektora (prichystať QR kód z registrácie na podujatie) => nasleduje bezpečnostná kontrola => vstup do sektora.

Dôležité: Sektor, do ktorého vstúpite a budete v ňom registrovaný sa nesmie meniť. Ak z neho vyjdete kvôli vode alebo návšteve toalety, treba sa vrátiť to toho istého sektora, z ktorého ste vyšli. Vzhľadom na aktuálne epidemické opatrenia ste po vstupe do sektora registrovaný vzhľadom na prípadné epidemiologické trasovanie. Voda a hygienické zázemie bude pre Vás k dispozícii v línii Vášho sektora.

 

Bezpečnostné pokyny

Na svätú omšu si prineste len nevyhnutné osobné veci a príp. občerstvenie (v sektore sa nebude nič predávať ani sa nebude dať zakúpiť občerstvenie). V čo najväčšej miere obmedzte nosenie kovových predmetov (mobilné telefóny, kamery, fotoaparáty, ďalekohľady, zväzky kľúčov, retiazky, hodinky, termosky, nožíky, stoličky a pod.) Osobné veci nenechávajte bez dozoru.

 

Registrácia: TU


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota