Hokejisti Skalice odohrali v piatok (13.8.) prvý prípravný zápas. Na domácom ľade privítali súpera z hlavného mesta – HC Slovan Bratislava. O víťazstve hosťujúceho mužstva rozhodlo až predĺženie.

“Na prvý prípravný zápas sa na oboch stranách dosť korčuľovalo a zápas mal svoje tempo. V zápase boli dobré veci, aj nejaké chyby, na ktorých ešte musíme popracovať. V tréningovom procese budeme pokračovať v naberaní kondície a zdokonalovaní herného systému. Zápas sme zvládli fajn, nakoľko sme ho odohrali v plnom tréningovo-kondičnom zaťažení,” zhodnotil zápas hlavný trenér Michal Ružička.

“Bol to pre nás prvý zápas v príprave, takže to bolo pre nás fyzicky náročnejšie. Myslím si, že sme odohrali ozaj dobrý a vyrovnaný zápas, ale ešte je stále na čom pracovať,” zhodnotil po zápase strelec prvého gólu Ondrej Šišolák.

HK iClinic Skalica – HC Slovan Bratislava 3:4 pp (0:0, 0:1, 3:2 – 0:1)

Góly: 42. Šišolák (Šátek, Jaša), 46. A. Kotzman (Kadlečík), 57. Včelka (Vidovič, Janáč) – 35. Preisinger (Danišovský), 43. Abaffy (F. Dej), 55. Parobek (Preisinger, Danišovský), 63. Klučiar (t.s.)


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

Trnavské rádio Tak akorát 2024