16. 7. 2011 Zámocký park, leto, slnko, prázdniny, pohoda a k tomu samozrejme nemôže chýbať Streetfest, ktorý neodmysliteľne k letu v Malackách patrí.

Premiešali sa termíny slovenských letných festivalov a zmenil sa aj termín malackého hudobno športového podujatia. Týždeň po Pohode je ideálnym termínom a organizátori prisľúbili, že tento termín sa už meniť nebude. Minuloročný StreetFest 2010 sa konal jeden deň, prišlo veľa ľudí, zábava bola výborná a atmosféra vynikajúca. Tento rok bude festival opäť jednodňovým, ale organizátori pripravili zaujimavé novinky.

Cez deň bude prebiehať opäť streetbalový turnaj, ktorý sa po rokoch vráti do starých kolají a po troch rokoch nebude súčasťou Streetbal tour. Streetbalový turnaj bude opäť pre všetky kategórie – nebude chýbať kategória pre neregistrovaných basketbalistov, ktorá sa v minulosti tešila veľkej popularite. Pre športovcov a pre návštevníkov festivalu bude pripravená oddychová zóna, kde sa budú podávať exotické miešané nápoje.

V blízkosti oddychovej zóny bude detstké mestečko s atrakciami a nafukovadlami pre najmenších účastníkov festivalu. Detičky budú mať samozrejme vstup na podujatie zdarma, pripravená bude opäť aj rodinná vstupenka. Vystúpenia hudobných skupín a interpretov začnú už o 15 hod. a Malačania sa môžu tešiť na vynikajúce obsadenie. Predstaví sa 9 interpretov, nebude chýbať rock, pop, ska, reagge, rock n roll, rnb a nebude chýbať ani hip hop. Vystúpia dve zlaté slavice, dvojnasobní víťazi svetového Beatlfestu v New Yorku, tri ska kapelky, najpredávanejší slovenský interpret, jedna česká kapela a chýbať nesmie ani najtradičnejší účastník Streetfestu. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie a každý kto chce si svojho oblúbenca nájde . Všetky podrobné informácie nájdete na facebooku a na www.streetfest.sk.

Od 1.3. začal predpredaj prvých tristo akciových vstupeniek. Cena jednej vstupenky je 7 euro a dajú sa kúpiť len v marci v Caffe 23.

PR


.

BM: Ustekana sobota