V semifinálovej dvadsiatke dievčat súťaže Miss Universe 2021 má svoje zastúpenie aj Záhorie. Vďačíme za to exotickej kráske Sandre Šinovej z Kútov, ktorá aktuálne bojuje o priazeň divákov v hlasovaní o postup do finálovej dvanástky.

Sandra má 21 rokov, narodila sa v Bratislave, no už od malička žije v Kútoch. Venuje sa fotomodelingu, pracuje ako barmanka, miluje tanec, šport a svoje vlasy.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ડꪖꪀꪗ (@_sandra_sinova_)

“S myšlienkou prihlásiť sa do súťaže Miss Záhorie alebo Miss Slovensko som sa pohrávala už na strednej škole, avšak nikdy som nenabrala dostatok odvahy, keď som počula, čo sa rozpráva o týchto súťažiach a súťažiacich,” hovorí Sandra.

Macek Knihy.Zahori

Už 6 rokov sa Sandra venuje fotomodelingu, spolupracuje s rôznymi značkami a pracuje tiež ako cagegirl v najznámejšej československej zápasníckej organizácii Oktagon. Vo voľnom čase točí zábavné a vtipné videá na TikTok, kde ju sleduje viac ako 50 tisíc ľudí. “Čo z toho, že fotím, točím videá, nikam ma to neposúvalo, preto som sa rozhodla skúsiť niečo nové, dať o sebe svetu viac vedieť a prihlásiť sa do súťaže Miss Universe,” dodáva Sandra.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ડꪖꪀꪗ (@_sandra_sinova_)

Sandre sa podarilo uspieť na sústredenú semifinalistiek, kde získala prvý udelený titul – Miss Spa Aphrodite.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ડꪖꪀꪗ (@_sandra_sinova_)

Ak chcete Sandru vidieť bojovať i o hlavný titul slovenskej Miss Universe 2021, pomôžte jej postúpiť do finálovej dvanástky prostredníctvom SMS hlasovania.

Pošlite SMS na číslo 6663 v tvare S(medzera)9

Hlasovanie trvá do 31. augusta 2021, cena jednej SMS je 1,60 eur.


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota