Druhou posilou, ktorá rozšírila káder FK Senica pred reprezentačnou prestávkou sa stal skúsený 28-ročný ofenzívny futbalista Filip Oršula.

foto fksenica.eu

“Pocity a dojmy sú veľmi dobré, super kabína a tréner, veľmi sa teším. Do Senice prichádzam s tým, aby som pomohol mužstvu a odovzdal mu čo najviac,”vysvetľuje na úvod nový hráč v senickej kabíne Filip Oršula.

Rodák zo Sebedražia má pestrý futbalový životopis. V roku 2008 si to nasmeroval do akadémie Manchestru City, neskôr pôsobil v holandskom Twente Enschede a anglickom Wigane Athletic. Pred príchodom na Slovensko v roku 2014 okúsil aj nemecký futbal v MVS Duisburg. Neskôr sa v drese Slovana Bratislava dvakrát tešil zo zisku ligového pohára. V sezóne 2019/20 obliekal dres Spartaka Trnava, naposledy bol hráčom Dinama Tbilisi. S našim mužstvom je v tréningovom procese už niekoľko dní.

Záhorácke rádio 2024 01

“Vzhľadom na to, čo som videl – aké sú tu tréningy a ako chalani pracujú nie som ani prekvapený, že mužstvo je v prvej päťke. Musím povedať, že máme veľmi dobrého trénera,” prezrádza 28-ročný futbalista.

“Filip je kvalitný a skúsený hráč, ktorý mal pri poslednom angažmáne trochu smolu. Poznám ho ale dlho a viem, aký kvalitný hráč to je. Akonáhle sa dostane do formy a zápasovej kondície, tak nám určite pomôže. Opäť ide o hráča, ktorý nám skvalitní ofenzívu a zvýši všestrannosť v ofenzíve,” reaguje riaditeľ FK Senica David Balda.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota