Cez víkend odohrali svoje prvé dva zápasy juniori MHKM Skalica. Hráči pod vedením Michala Ružičku a Milana Klementa ani raz nezaváhali a doma si udržali šesť bodov za čo im patrí prvé miesto v tabuľke.

“Po ročnej pauze, kedy nám pandémia zabránila hrať juniorskú extraligu si myslím, že vstup do novej sezóny nám vyšiel výborne. Vrch tabuľky nič neznamená, keďže sezóna je ešte dlhá. Netreba sa hneď v úvode uspokojiť, stále na sebe musíme pracovať. Zmena trenéra nám pomohla, vieme, že ide o trenérov s úspechmi aj v mužskej extralige,” zhodnotil situáciu kapitán juniorov Maximilán Mikula.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Na prvé miesto sa vyšplhali aj kadeti. Po výhre nad Považskou Bystricou im patrí prvé miesto. “Po dlhom čase konečne majstrovské stretnutie, chlapci sa tešili a bolo to vidieť. Od začiatku sme v zápase dominovali, vytvárali sme si množstvo príležitostí, po stratách puku sme mali dobrý návrat, súpera sme nepúšťali do gólových príležitostí, s predvedenou hrou sme spokojní,” zhodnotil hlavný trenér kadetov Jozef Fabián.

Siedmaci pod vedením Milana Čárského cez víkend nestačili na HOBU Bratislava, keď na súperovom ihrisku  prehrali o dva góly 10:8. Piataci pod vedením Jaroslava Crlíka na domácom lade prehrali nad Hamuliakovom 7:26.


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota