Osobitá speváčka so sametovým hlasom LARA MORR upozornila na vydanie debutového albumu Múza svojím posledným singlom a romanticky ladeným videoklipom Letíme preč.

foto MOCUP.SPACE

Práve teraz nastal ten čas, kedy sa album Múza objavil v hudobnom svete. Album vyšiel 17. septembra 2021. Krst albumu sa uskutoční 5. októbra 2021 v klube JazzDock v Prahe. Celé album vzniklo v spolupráci s basgitaristom Markom Leždíkom zo skupiny Support Lesbiens, hudobnej produkcie sa ujal David Vostrý.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Debut obsahuje celkom 10 skladieb spolu už s vydanými skladbami Múza, Letíme preč a Poď so mnou tam, ktoré na seba plynulo nadväzujú ako príbehy. Prinášajú nový alternatívny prúd hudby v rytme R´n´B, soulu, jazzu, popu ale aj hip hop, ktoré speváčkou rezonujú. Ku skladbám Dotyk a V rytme hudby si speváčka zložila hudbu sama. U ostatných skladieb sa o hudobnú zložku postaral basgitarista Marek Leždík.

V textoch speváčka čerpá najmä z vlastných skúseností a prežitkov, sú v nich ukryté príbehy, skúsenosti a jej momentálny pohľad na svet, ako ho vidí a vníma ona sama. „Hudba ma fascinovala už od malička. Vždy som túžila tvoriť vlastné piesne a písať svoje texty, ktoré by boli výpoveďou mňa samej. Ale až teraz cítim, že prišiel čas sa s mojími pocitmi s ostanými podeliť. Album Múza je momentálne to najúprimnejšie, čo som zo seba mohla dať. Názov Múza som zvolila preto, lebo bez svojej Múzy, ktorá ma pobozkala, by som nenapísala ani riadok a nebola by som schopná tvoriť, skladať a písať,“ popisuje svoj debut Lara Morr.

Nový album nájdete na streamovacích službách

Kto je LARA MORR?

LARA MORR, vlastným menom Veronika Morávková, absolventka JAMU v Brne, je mladá talentovaná slovenská speváčka pochádzajúca z mestečka Gbely na Záhorí so sametovým charismatickým hlasom. Aktuálne pôsobí v pražských divadlách ako herečka a speváčka. Jej hudba sa nesie v štýle R´n´B, bluesu, popu i jazzu. Píše si vlastné texty a melodické linky. Hudbu tvorí vo dvojici s basgitaristom Markom Leždíkom.


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota