Skaličania už v stredu vykorčuľujú do svojej šiestej hokejovej sezóny od vypadnutia z najvyššej súťaže. Tím bývalého reprezentačného brankára Miroslava Lipovského vedie Michal Ružička a Milan Klement. Netajia chuť vrátiť sa na horné priečky tabuľky.

„Chceme Skalicu vrátiť na vrchné priečky!,pohotovo reaguje pre hockeyslovakia šéf hokeja na Záhorí. „Prípravné duely sa hrali v plnom zaťažení. Ranné rozkorčuľovania v zápasové dni boli vlastne tvrdé tréningy. Chlapci to zvládajú, my veríme, že sa im to počas ročníka vráti, praje si Lipovský.

Už v stredu vykorčulujú hráči HK iClinic Skalica na prvý zápas vrámci Slovenskej hokejovej ligy. Predstavia sa na ľade nováčika “B” tímu HC Slovan Bratislava. O dva dni neskôr, v piatok 24. septembra mali privítať v domácej HANT aréne súpera z Topoľčian. Ten však z dôvodu výskytu respiračného ochorenia COVID 19 v kabíne nepricestuje. Prvý týždeň čakajú Skaličanov až tri zápasy. V nedeľu ich čaká dlhá cesta k najvzdialenejšiemu súperovi z Humenného.

Všetky informácie ohľadom aktuálnych opatrení spojených so vstupom na zimný štadión bude klub zverejňovať na svojej webovej stránke a sociálnych sieťach.


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

Trnavské rádio Tak akorát 2024