Cieľom projektu je zatraktívniť aktivity klubu hlavne u mladšej generácie fanúšikov, ktorí vnímajú e-športy ako bežnú súčasť aktivít športových klubov. Taktiež je to nový priestor, ako propagovať klub samotný, k čomu určite patrí aj atraktivita našej organizácie vo vzťahu k sponzorom a partnerom klubu.

Štruktúru MFK Skalica e-sports, bude tvoriť dvojica hráčov, ktorí vzídu ako víťazi z kvalifikácie. Samotná kvalifikácia sa uskutoční v mesiacoch november/december. Následne budete môcť sledovať aktivitu e-sportového tímu na všetkých aktívnych platformách ako je Twitch, YouTube, Facebook a pod…

Veríme, že sa stanete fanúšikom aj tohoto nášho mikro projektu, budete ho sledovať a podporovať.

Macek Knihy.Zahori

Partnerom e-sportového tímu je spoločnosť GUR Computers, ktorá vznikla v roku 1999 a od svojich začiatkov sa sústreďuje na predaj výpočtovej techniky. Dnes zaujíma pevné miesto na regionálnom trhu IT, v maloobchodnej aj korporátnej sekcii a svojou kvalitnou obchodnou politikou si získava stále väčší počet spokojných zákazníkov.

Pre záujemcov prinášame info k registrácii:

Prihlás sa do kvalifikácie prvého oficiálneho e-sportového tímu v Skalici a obhajujte zeleno-biele farby. Zašlite email s potvrdením záujmu na pr@mfkskalica.sk, my sa s tebou spojíme a doladíme detaily. Kvalifikácia prebehne v mesiaci november 2021 a od nového roku môžeš obliekať dres prvého e-sportoveho tímu v Skalici.

Nemáš doma novú FIFA22? Nevadí! Kvalifikáciu môžeš odohrať aj u nás a ak sa ti podarí preraziť, zabezpečíme ti všetko potrebné k tým najlepším e-sportovým výkonom.

Čo ťa čaká?
  • v mesiacoch november a december odohráš kvalifikáciu
  • ak sa ti podarí preraziť od nového roka môžeš reprezentovať farby MFK Skalica E-sports tímu
Čo získaš?
  • účasť na turnajoch FIFA
  • technické zabezpečenie od partnera klubu, GUR Computers
  • športové reprezentačné oblečenie klubu MFK Skalica
  • ostatné odmeny spojené s hraním turnajov a reprezntáciou klubu
PRIHLASUJ SA DO 31. októbra 2021 na pr@mfkskalica.sk

Tešíme sa na teba!

Záhorí.sk informoval PR manažér klubu Tomáš Hluch


.

BM: Ustekana sobota