Senická kapela Tusté Baletky zverejnila nový videoklip k skladbe Feličita z albumu Café Hipsteryon. Vizuál k nadupanej skladbe divákom naservíruje šialené preteky štyroch starých áut a neľútostnú bitku na život a na smrť.

Na štartovacej čiare zo šľahačky stojí Škoda Felicia, Fiat Multipla, Ford Escort a Peugeot, ktorý šoféruje Expert. Oslepujúce letné slnko rozpaľuje asfalt na pristávacej dráhe letiska do biela a premotivovanosť pretekárskych posádok by sa dala krájať. Bezohľadní maniaci z Multiply však neprišli pretekať férovo a šamrola vo výfuku Fordu spôsobí konflikt, ktorý dokážu vyriešiť už iba facky s auto-koberčekmi.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Pozrite si klip:

 

Tusté Baletky vydali koncom februára svoj prvý oficiálny album Café Hipsteryon a skladba Feličita na ňom pre mnohých fanúšikov vytŕča ako hit, ktorý si vizuálne spracovanie určite zaslúžil. Skupina v zložení Profesor Peters(bicie), Sergio Bajez (basa), Branislav Inžinier (gitara, spev), Jeronimó Corrida (trúbka, spev), Mauro Santos(saxofón, spev) a Ivan Kostra (rap) sa dá popísať ako pizza Havaj medzi slovenskými kapelami.

Epický akčný videoklip Tustých Baletiek režíroval i natočil Martin Faragula. Obsluhu kamerového gripu zaobstaral asistent kameramana Andrej Kupka. Autorom fotiek zo zákulisia natáčania je Igor Kollárovics. Scenár klipu pripravil Ivan Kostra v spolupráci s Faragulom a Kollárovicsom. Nahrávanie skladby i celého albumu prebehlo v Jimmy Sound pod taktovkou Branislava Fojtlína. Mix a master dodal Marek Sasko z SMT Studia.


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota