HK iClinic Skalica má aktuálne na účte sériu šesť výhier v rade, medzi ktoré sa radí vysoké deklasovanie Topoľčian, prerušenie víťaznej šnúry Martinu či výhra nad Slovanom. Tím sa nachádza na druhom mieste v tabuľke a dýcha na krk favoritovi súťaže zo Žiliny. Hráči Skalice aktuálne okupujú aj všetky miesta najproduktívnejších hráčov TIPOS Slovenskej hokejovej ligy.

Najproduktívnejším hráčom ligy je Daniel Štumpf, do reprezentačnej prestávky nazbieral 32 bodov. Daniel taktiež strelil najviac gólov (14) a mal najviac asistencií (18). Ihneď za nám sa nachádza jeho kolega z prvej útočnej formácie Richard Nemec. Ten nazbieral 31 bodov. Aktuálne má rovnaký počet strelených gólov ako Daniel Štumpf (14) a o asistenciu menej (17)
Macek Knihy.Zahori

Prvé miesto patrí aj Dávidovi Borákovi.  Niekdajší mládežnícky reprezentant Slovenska do 18 rokov dostal dôveru realizačného tímu a aktuálne je jasne najlepším brankárom TIPOS Slovenskej hokejovej ligy.  Súperi na jeho bránku vyslali doteraz bezmála 400 pukov, za jeho chrbtom skončilo 25 z nich, a to činí úspešnosť zákrokov na úrovni 93.73 %.

Na vrchole rebríčka najproduktívnejších presilových hier sa nachádza úhlavný prenasledovateľ prvých „vlkovSkalica. Tím okolo dua ťahúňov Štumpfa s Nemcom je doposiaľ najčastejšie skórujúcim tímom pri početných výhodách. Nedisciplinovanosť súpera potrestali Záhoráci už okrúhlych 20-krát. Úspešnosť tímu pod taktovkou hlavného trénera Michala Ružičku je aktuálne na úrovni 27.78 %. Záhoráci majú aj druhú najlepšiu úspešnosť bránenia presilových hier s úspešnosťou 89,23%.

HK iClinic Skalica – Spartak Dubnica 4:1

HK iClinic Skalica – Modré krídla Slovan 5:2

HC Topoľčany – HK iClinic Skalica 1:7

HK iClinic Skalica – HC Topoľčany 3:2

HK iClinic Skalica – HC 19 Humenné 5:3

HK Martin – HK iClinic Skalica 3:4


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota