Senickí policajti zastavili dnes ráno hneď 3 vodičov, ktorým pri kontrole namerali zostatkový alkohol. V sobotu zas policajti z Holíča chytili ženu, ktorá po meste jazdila s takmer 3,5 promile.

Jedna žena a dvaja muži zostali z rannej policajnej kontroly, zameranej na alkohol, nepríjemne prekvapení. Policajtom sa priznali, že si včera večer vypili.

najviac nafúkal 45-ročný vodič v obci Jablonica, ktorý dokonca presiahol hranicu 1 ‰ a dopustil sa tak prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a o jeho osude sa bude rozhodovať v tzv. superrýchlom konaní.

42-ročná žena, ktorú policajti zastavili v meste Senica, mala za volantom v dychu 0,71 promile

v obci Jablonica skontrolovali aj 38-ročného muža, ktorý v skorých ranných hodinách nafúkal 0,4 promile

Policajné hliadky žene a mužovi na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu im zakázali. Obaja vodiči sa dopustili priestupku v doprave a budú riešení v správnom konaní.

Záhorácke rádio 2024 01

REKORDMANKA FÚKLA 3,4 ‰
Policajti z Holíča skontrolovali, krátko po obede, vodičku na aute Škoda Fabia. Hliadka podrobila 55-ročnú ženu dychovej skúške, s neuveriteľným výsledkom, 3,4 promile. Na mieste ju obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajnú stanicu.

Policajti ženu obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej môže hroziť väzenie až na 1 rok. Vodičku riešia v tzv. superrýchlom konaní a na rozhodnutie súdu si počká v policajnej cele.

Upozorňujeme vodičov, aby večer, pred rannou jazdou nepili, alebo ráno nesadali za volant. Aj keď máte pocit, že ste už v poriadku a schopní jazdy, zostatkový alkohol vás môže zradiť. Aj malé množstvo alkoholu dokáže ovplyvniť vaše reakcie a vnímanie okolitého sveta.

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota