Stupavská spoločnosť HDTS vyvíja, vyrába a dodáva širokú škálu produktov, ktoré vychádzajú z pochopenia hokejových trendov a potrieb. Hlavným produktom sú centrá rozvoja hokejových hráčov.

Produkty predstavujú komplexný systém s programami a nástrojmi zameranými na individuálne zlepšenie hokejových hráčov. Sú nimi nástroje pre špeciálne korčuliarske pásy (HST), ľad a na tréning na suchu.

Viac ako štvormesačné rokovania sú zavŕšené podpísaním dohody o spolupráci medzi spoločnosťou HDTS, a.s. a spoločnosťou INAT s.r.o. Táto dohoda oboch spoločností znamená zvýšenie možnosti rozvoja portfólia, ďalšie zlepšenie funkčnosti produktov spoločnosti HDTS a, čo je najdôležitejšie, rozšírenie samotnej kapacity výroby.

Stalo sa tak v najvhodnejšej chvíli, keďže v súčasnosti sa pripravuje na podpis viacero významných projektov, najmä v Severnej Amerike.

HDTS sa dlhodobo snažila nájsť skúseného a spoľahlivého partnera, ktorý by dokázal plnohodnotne zabezpečiť požadované kapacity na výrobu high-tech zariadení pre tréning športovcov. Táto snaha bola úspešne zavŕšená dohodou so spoločnosťou INAT sídliacou v Moravskom Svätom Jáne, ktorá má dobré meno aj na medzinárodnom trhu.

Filozofia spoločnosti INAT a filozofia spoločnosti HDTS sú vo vzájomnom súlade, pretože obe kladú dôraz na poskytovanie komplexných riešení pre klienta – od analýzy problému, vypracovania návrhu riešenia problému, výrobu potrebných komponentov až po priamu implementáciu a následný servis. Portfólio spoločnosti INAT je skutočne rozsiahle. V priestoroch závodu INAT, ktorý sa nachádza v Moravskom Svätom Jáne, sa vykonávajú takmer všetky práce s kovom, aké si len možno predstaviť – od lisovacích karosérií pre automobilky, cez zváranie kovových konštrukcií rôznej zložitosti a objemu, až po výrobu elektroinštalačného materiálu, komponentov na frézovanie dielov a rezanie vodným lúčom. Takéto zázemie im umožňuje kvalitnú výrobu high-tech zariadení ako napr. výkonných 3D tlačiarní.

Teším sa na dlhodobú a produktívnu spoluprácu, ktorá nám umožní vytvoriť veľa zaujímavých projektov po celom svete. Vyzerá to tak, že je pred nami veľa práce, ale do budúcnosti som optimista, predovšetkým vďaka dlhodobým investíciám do R&D, ale aj profesionálnym partnerom ako je napr. INAT, Cognexa či DAP Services,“ komentoval zakladateľ a generálny riaditeľ HDTS Pavol Čupa.

Je len symbolické, že prvé spoločné projekty budú zamerané na trh Severnej Ameriky, pretože práve na tento trh HDTS v súčasnosti aktívne vstupuje. A keďže aj INAT má skúsenosti v USA i v Kanade, môžeme vďaka novým výrobným možnostiam v blízkej budúcnosti očakávať inovované produkty v portfóliu HDTS. Najdôležitejšia však je skutočnosť, že nová spolupráca zaručuje trvalo vysokú kvalitu produktov.


.
Toto je čítané

UGV Chargers: Popredný dodávateľ nabíjacích staníc pre elektromobily v Európe

Spoločnosť UGV Chargers je popredným európskym dodávateľom a výrobcom nabíjacích staníc pre…

BM Salon EV