Ubehol len mesiac od finále Košického zlatého pokladu a víťaz skupina Sanchez Amsterdam prichádza s novou poriadnou rockovou peckou s názvom Nič viac.

Pred mesiacom sa kapela zúčastnila na celoslovenskej súťaži KZP 2021 kde z 236. skladieb vyhrala prvé miesto so skladbou Motýle.

“Doteraz sa veľmi tešíme z tohto úspechu. Skladbu Nič viac sme mali pripravenú už počas súťaže KZP, no dotáčali sme k nej klip ktorý si už konečne môžte pozrieť na našom YouTube,” prezradil gitarista Marek.

“Dlho sme o albume uvažovali v kapele, no myslím si že po finále v Košiciach sa to zlomilo a povedali sme si ok, poďme na to,” hovorí spevák David.

Nová skladba Nič viac sa bude nachádzať na pripravovanom albume aj spolu so skladbami Motýle, či Noc pre nás dvoch. “Sú to všetko skladby ktoré vznikli v priebehu roka a chceme ich mať na novom albume,” uzatvára David.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

O tom kedy a ako sa bude album volať nám skupina neprezradila. Zatiaľ sme sa len od členov dozvedeli, že interne už vedia aký názov ponesie ich tretí album.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sanchez Amsterdam (@sanchez_amsterdam)

Ak budete Sanchez Amsterdam sledovať na ich sociálnych sieťach FB a IG, určite sa v blízkej dobe dozviete viac.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

Trnavské rádio Tak akorát 2024