Policajná naháňačka deň pred Štedrým dňom z Veľkých Levárov až po Gajary. Pri obci Sekule došlo v sobotu k hrozivo vyzerajúcej nehode. Po šmyku sa na ceste III. triedy zrazili dve osobné autá. Pri nehode sa zranilo 8 osôb.

Nehoda medzi obcou Sekule a Borský Svätý Jur

Deň pred Štedrým dňom (23.12.), krátko pred 13:30 viedol 59-ročný muž vozidlo zn. Audi v obci Veľké Leváre v smere na Malacky. Z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovky kde narazil do vozidla AUDI Q7, pričom bez zastavenia pokračoval v jazde. Hliadke PZ ktorá ho spozorovala v smere na Malacky odmietol zastaviť aj napriek opakovaným výzvam k zastaveniu. Vozidlo sa podarilo zastaviť v obci Gajary, pričom vodič poškodil aj služobné vozidlo s označením POLÍCIA. Podrobiť sa dychovej skúške ako aj lekárskemu vyšetreniu na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu sa vodič odmietol. Škoda ktorá bola spôsobená bola vyčíslená na cca. 4.000 ,-€. Obvineniu z trestného činu čelí v tejto súvislosti 59-ročný Štefan H. z okresu Malacky.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

V sobotu (25.12.) po 16-tej hodine prišlo k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel na štátnej cestemedzi obcou Sekule a Borský Svätý Jur. Po príjazde hasičskej jednotky z Kútov a Skalice bola uzavretá cestná komunikácia v oboch jazdných smeroch. Miesto udalosti hasiči vymedzili dopravnými kužeľmi. Po zrážke sa vozidlá nachádzali v priekope pri vozovke. Na havarovaných vozidlách boli vykonané protipožiarne opatrenia.  Zasahujúci príslušníci účastníkom dopravnej nehody nasadili krčné goliere a vykonali prvotné vyšetrenia. Následne boli po príchode záchrannej zdravotnej služby odovzdaní do jej starostlivosti. Pri nehode sa zranilo 8 osôb.


.

BM: Festival Záhrad