Policajná hliadka spozorovala včera (27.12.) krátko po 18:15 v Stupave vozidlo zn. Mercedes Benz, ktoré chcela zákonným spôsobom zastaviť a vodiča podrobiť kontrole. Vodič však na výzvu nereagoval, začal pred hliadkou zrýchľovať a snažil sa jej uniknúť.

Nezvládol však riadenie a v pravotočivej zákrute zišiel mimo vozovky kde narazil do stromu. Z vozidla vystúpil a snažil sa z miesta dopravnej nehody utiecť, policajti ho však dobehli a na mieste obmedzili na osobnej slobode. Pri následnej kontrole im muž dobrovoľne vydal 2 ks papierových skladačiek s obsahom kryštalickej látky, o ktorej sa vyjadril že sa má jednať o kokaín. Policajti tieto predmety zaistili a odoslali na expertízne skúmanie. Muža na mieste podrobili dychovej skúšky, tá skončila s negatívnym výsledkom. Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb, celková škoda bola vyčíslená na cca. 20.000 €. Preverovaním bolo zistené, že muž viedol vozidlo aj napriek súdom uloženému zákazu viesť motorové vozidlá, v trvaní troch rokov. Po vykonaní potrebných úkonov muža umiestnili v cele policajného zaistenia.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, z ktorého následne obvinili 56-ročného Dušana S. z okresu Malacky. Zároveň bolo zo strany povereného policajta začaté aj trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota